Het dieet van: Kourtney Kardashian

Ze is de enige van de Kardashian zussen met twee kids, maar óók degene met het meest goddelijke lichaam. Hoe Kourtney K...

Lees ook

kourtney

Ze is de enige van de Kardashian zussen met twee kids, maar óók degene met het meest goddelijke lichaam. Hoe Kourtney Kardashian haar mooie curves behoudt, onthullen wij!

Na de komst van telg Penelope, afgelopen september, was Kourtney vliegensvlug in shape. Haar geheim? “Ik laat mijn personal trainer om zeven uur ’s ochtends langskomen, als Penelope en mijn zoontje Mason nog slapen. Zo voel ik me niet schuldig tegenover mijn kids.” Ook tussen haar moederlijke taken door werkt de socialite/fashionista zich in het zweet: “Terwijl ik op de vloer speel met Penelope, doe ik meteen een paar sit ups en squats.” Hoewel de Kardashian graag en veel eet, blijft ze op gewicht door onbewerkte voeding te consumeren, in plaats van voorverpakt voedsel. “Ik ben geobsedeerd geraakt door de glutenvrije, biologische crackers die ik Mason altijd geef. En ik eet zoveel mogelijk vers. Ik ben een keukenprinses, sta graag achter het fornuis.” Wat ‘Kourt’ zoal maakt? “Salade met grapefruit en gebakken kip, scrambled eggs met havermout en glutenvrij brood en als toetje een gemberkoekje.” Hierbij drinkt ze water en ‘iced’ groene thee. Zou jij kunnen leven volgens haar menu?
kourtneyk

Laatste nieuws

Zie ook