Het dieet van: Emma Stone

Emma Stone (24) heeft een figuur dat er uitziet alsof het gefotoshopt is. Wij verklappen hoe de ‘Amazing Spiderman’-act...

Emma Stone
Emma Stone (24) heeft een figuur dat er uitziet alsof het gefotoshopt is. Wij verklappen hoe de ‘Amazing Spiderman’-actrice in shape blijft.

Haar bouw is van nature slank en dus hoeft La Stone niet angstvallig op haar voeding te letten. Toch was de ‘Crazy stupid love’-actrice wat kilootjes zwaarder en minder strak voor ze naar Hollywood kwam. “Logisch, ik was a-sportief; zat op geen enkel clubje. De sportschool was vreemd terrein voor mij en áls ik me aan een push up waagde, stortte ik direct erna ter aarde,” zegt ze nu.

Nu gaat de A-lister echter diverse keren per week aan de slag met een pilatesinstructeur, waarbij vooral oefeningen worden gedaan die haar buikspieren versterken. Verder blijft Emma in shape door te wandelen, zwemmen en regelmatig een klimwand onveilig te maken met haar vaste personal trainer Armando Alarcon.

Stone is anti-diëten maar houdt goed in de gaten dat ze niet teveel vette producten verorbert. Liever eet ze gezonde, eiwitrijke gerechten als gebakken vis met groentes. Heeft ze echter een snack attack, dan geeft de actrice zich daar gerust aan over. “Ik leef maar een keer, dus als ik cupcakes wil, éét ik cupcakes.”

Laatste nieuws