het dieet van: Christina Applegate

Ze telt 41 lentes maar Christina Applegate heeft een figuur waar menig twintiger verlekkerd naar kijkt. Hoe de actrice...

christina-applegate-brts-of-fruitwater-ad-campaign-shoot-final
Ze telt 41 lentes maar Christina Applegate heeft een figuur waar menig twintiger verlekkerd naar kijkt. Hoe de actrice haar jeugdige, strakke body behoudt, onthullen wij!
La Applegate sport vier keer per week met een personal trainer in de sportschool die ze na de geboorte van haar dochter Sadie (nu 2) in haar villa aan liet leggen. Wel zo handig! De dagen dat ze solo traint, fietst Christina minimaal een half uur op haar spinning bike. Door de calorieën die de blondine hiermee verbrandt, kan ze zich de nodige guilty pleasures veroorloven. Denk aan een groentenpizza of soja-chicken nuggets waar ze ’s avonds met enige regelmaat naar grijpt. Christina, een overtuigd vegetariër, probeert zoveel mogelijk raw food en gezonde sappen op haar eigen menu en dat van haar dochtertje te zetten.
Haar menu? ’s Ochtends een versgeperste, groene sap met bijvoorbeeld spinazie, ’s middags een salade met olijven en ’s avonds een pasta met aubergine, basilicum, kale, bonen en knoflook die ze kweekte in haar eigen moestuin. Tussendoor drinkt La Applegate liters Fruitwater; een merk water met vruchtensmaak waar ze in Amerika het gezicht van is.
Spreekt haar dagmenu je aan?

Laatste nieuws