Bied en steun Renate’s goede doel: UNICEF

Noblesse oblige en dus zetten Beau Monde en Vault79.com zich samen met bekend Nederland in voor charity! Het hoogste bo...

Lees ook

Headings Noblesse oblige en dus zetten Beau Monde en Vault79.com zich samen met bekend Nederland in voor charity! Het hoogste bod op deze waanzinnige Jimmy Choo bag gaat naar het favoriete goede doel van Renate Verbaan: UNICEF!

Renate: “Als BN’er word je geregeld gevraagd om je in te zetten voor een goed doel en hoezeer ik er veel daarvan een warm hart toedraag heb ik jaren geleden besloten mij volledig voor UNICEF in te zetten. De meest kwetsbare groep mensen op aarde zijn kinderen. Niemand kan kiezen waar hij of zij wordt geboren en dat maakt helaas nog een groot verschil. Ik vind dat alle kinderen over de hele wereld dezelfde rechten en kansen verdienen. Gezonde voeding, bescherming, onderwijs en iemand die voor ze zorgt en lief heeft. Ik wil dit voor alle kinderen mogelijk maken. Met eigen ogen heb ik gezien hoe je met relatief kleine veranderingen als vaccinaties en schoon drinkwater deze kinderen de juiste kant op kunt sturen zodat ze gezond op kunnen groeien.”

Beau Monde en Vault79 veilen deze tas van Jimmy Choo. Door hier op te bieden maak je kans op deze designer tas én steun je UNICEF, aangezien het totale verkoopbedrag hieraan wordt gedoneerd.

Ga naar www.vault79.com/beaumonde, bied op de tas en help!

Beauty Style Astir Award 2013

Laatste nieuws

Zie ook