Het dieet van: Jessica Alba

Als er iemand hard werkt voor haar strakke figuur, is het Jessica Alba (31) wel. Ze sport élke dag en houdt zich aan ee...

Jessica Alba Als er iemand hard werkt voor haar strakke figuur, is het Jessica Alba (31) wel. Ze sport élke dag en houdt zich aan een strikt dieet. Wat dit dieet dan wel mag zijn? Je leest het hier.

De beauty eet elke ochtend steevast een kommetje havermout met bessen en 3 à 4 geklutste eiwitten. Als lunch eet La Alba altijd een salade met kippenborst, tonijn of zalm. Haar diner bestaat enkel uit magere proteïnes, zoals sashimi of biefstuk. Daarbij mag ze zoveel groentes als ze zelf wil en eet ze drie kleine rode aardapelen. Snacken doet de actrice liever niet, maar als ze echt niet anders kan kiest ze voor een handje amandelen of zelfgemaakte popcorn.

Behalve haar strikte voedingsschema, houdt de vrouw van Cash Warren zich ook aan een heftig schemaatje in de sportschool. De moeder van twee sport hier elke dag 45 minuten tot een uur. Ze start met een kwartiertje op de loopband (om haar hartslag omhoog te krijgen), doet daarna 50 lunges en crunches, doet vervolgens weer 10 minuten cardio en werkt daarna aan haar schouders, biceps en triceps.

Is het dieet van Jessica Alba ook iets voor jou?

Laatste nieuws