Get the beauty-look: prachtig à la Angelina Jolie

Angelina Jolie verscheen een poosje terug op de rode loper met deze prachtige look. Wil jij ook zo'n beauty-look? Wij v...

Lees ook

Angelina Look_bewerkt-1
Angelina Jolie verscheen een poosje terug op de rode loper met deze prachtige look. Wil jij ook zo’n beauty-look? Wij vonden een aantal make-up tools zodat ook jij dit lookje kunt creëren!

Begin bij de basis en start met je foundation. Heb jij net zo’n lichte huid als la Jolie? Kies dan vooral niet voor een te donkere tint. Deze foundation van Clinique past precies bij het huidtype van de actrice. Ga hierna met een poeder aan de slag. Collistar heeft een compact poeder in het assortiment dat zorgt voor een mooie finishing touch van de huid.

De ogen van de beauty zijn dé eyecatchers van deze look. Kies voor een eyeliner zoals deze van Shiseido en zet een perfect lijntje op je bovenste ooglid. Als je niet zo’n vaste hand hebt kun je ook een potlood gebruiken, deze veeg je gemakkelijker uit. Gebruik daarna een aardse tint voor op de ogen. Angelina koos voor bruin, zoals deze van Dior.

Om je ogen nog beter uit te laten komen kun je gebruik maken van een wenkbrauwpotlood. Favoriet op de redactie is de Dessin Des Sourcils van YSL. Gebruik deze echter nooit te dik! Het is belangrijk dat je wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk ogen.

Dan is het tijd voor de lippen. Deze lipstick van Chanel heeft precies genoeg glans en kleur om de look van Jolie te evenaren. Poeder het geheel nog een keer af met de Collistar poeder et voilà! Je hebt net zo’n mooie look als Angelina Jolie.

Look Jolie
| Clinique, Even Better Makeup SPF 15. € 30,- | Collistar Silk Effect Compact Powder Ivory € 30,95 | Yves Saint Laurent, Dessin Des Sourcils € 22,95 | Diorshow Mono 760 Tweed € 31,- | Shiseido Automatic Fine € 31,95 | Chanel Rouge Coco Shine Saga 78 € 31,- |

World War Z - World Premiere - Red Carpet Arrivals

Laatste nieuws

Zie ook