Yolanthe’s sprookje van 1001 nacht

Op Instagram zagen we al een aantal keer foto’s van Yolanthe Sneijder-Cabau voorbijkomen, druk bezig met haar sieradenli...

Lees ook

Yoyo headingsOp Instagram zagen we al een aantal keer foto’s van Yolanthe Sneijder-Cabau voorbijkomen, druk bezig met haar sieradenlijn. Na twee jaar van voorbereiding was het op 21 mei eindelijk tijd voor de lancering. Uiteraard was ook Beau Monde aanwezig. Lees hier een uitgebreid verslag én bekijk exclusieve backstagefoto’s.

Voor de lancering van haar ‘YC Jewels’ koos Yolanthe Sneijder-Cabau niet zomaar een locatie, maar Club Reina, één van de meest decadente hotspots van Istanbul. De nachtclub doet denken aan het dek van een cruiseschip: open en licht, met een adembenemend uitzicht over het glinsterende water van de Bosphorus. (Gefluisterd wordt dat La Hilton, een kennis van Yolanthe, vanavond ook aanwezig had zullen zijn, maar dat de erfgename op het laatste moment besloot toch niet op het speciaal voor haar gehuurde privévliegtuig te stappen wegens ‘drukdrukdruk’.)

DSC03845

Glamour in Nederland
Geen Paris dus, maar ook zonder het wispelturige blondje hebben de genodigden het naar hun zin. Onder hen veel bekende gezichten. Zo zien we Ali B, Edgar Davids (op wie de aanwezige Turkse en Italiaanse it girls zich gretig storten…), Peter van der Vorst, Pierre van Hooijdonk, Patty Brard, Vivian Reijs en Glennis Grace. Er waren ook minder bekende, maar daarom niet minder geliefde gezichten, zoals de familieleden van Yolanthe en Wesley. Zo zat de moeder van Yolanthe, Rici, prominent vooraan tijdens de presentatie van haar dochter.

“Het is heel belangrijk voor me dat mijn moeder vanavond aanwezig is”, aldus de presentatrice annex actrice. “Ze is mijn held, mijn alles. Ik lijk veel op haar, we houden allebei van gezelligheid. Ook doe ik net als zij mijn best altijd voor iedereen klaar te staan.”

Edgar, AliEdgar Davids en Ali B

mama Yo Rici (moeder van Yolanthe)

Divalicious in Versace
Gastheer van de avond is natuurlijk Wesley, die hier een praatje maakt, daar handjes schudt en ondertussen de perikelen achter de coulissen in de gaten houdt. Om klokslag half negen is het zover. Op opzwepende beats van fearless vrouwen als Beyoncé en Rihanna showen in badpak gestoken modellen de YC Jewels.

Modellen_bewerkt-1

Het is een grote collectie: 180 stuks, van body juwelen tot ringen, van enkelbandjes tot kettingen. De uitstraling: bohemian. Al zijn er ook meer klassieke, op vintage geïnspireerde stukken, vertelt het persmeisje als de show ten einde is. “Bestemd voor alle type vrouwen, voor alle leeftijden, omdat alle vrouwen het verdienen om te shinen”, zegt ze, terwijl we toekijken hoe een stralende Yolanthe, divalicious gekleed in een nachtblauwe Versace, het applaus in ontvangst neemt. Yolanthe, later: “Ik ben zo opgelucht dat alles goed is gegaan. Het was heel hectisch van tevoren!

DSC03877

Een echte rockster
Yolanthe’s sieraden, die ze via haar eigen website verkoopt, kosten tussen de veertig en de 360 euro. Yolanthe: “Er zijn veel meiden van vijftien die het leuk vinden om iets te kopen van mij. Daarom moet het niet belachelijk duur zijn, zodat ze het van hun zakgeld kunnen betalen.

Yolanthe2

Iets voor jou de YC Jewels? Klik hier en neem een kijkje op de website.

Laatste nieuws

Zie ook