Carlijns Beautyblog: Nagelkunst

In de Startreatment van Beau Monde kon je al lezen over de trend waar menig Hollywoodster mee wordt gespot: nail art. En...

Lees ook

s1445105-main-LheroIn de Startreatment van Beau Monde kon je al lezen over de trend waar menig Hollywoodster mee wordt gespot: nail art. En elke week lijkt er wel weer een nieuw snufje te zijn bedacht voor de meeste beeldige nagelkunst. Met deze potjes en plakkers, wordt het sowieso een kunstwerkje.

PlakkersNail_a_porter_visual_mat_zwart
Voor wie geen zin heeft om creatief bezig te gaan of gewoon niet echt handig is in lakken (like me) zijn daar deze handige nepnagels bedacht. Ik ben nooit zo’n fan van nepnagels, maar deze exemplaartjes met een kek patroontje of kleurencombinatie vind ik toch wel beeldig. En je plakt ze zelf gemakkelijk op.
L’Oréal Paris, Nails à Porter, € 9,99

Velvet
s1445113-main-Lhero-001
Wil je een donzig laagje over je nagel? Ga dan voor een velvet manicure. Je strooit het poeder simpelweg over de nagels heen voor een fluweel effect.
Ciaté, Velvet Manicure, € 24,-

Caviar & Crystals
nail art post1
nail art post
Nagels deluxe dankzij de caviar manicure. Het mooiste vind ik om één nagel te bewerken met de plastic balletjes, als een statement nagel. Als je meer bent van een beetje glam dan ga je voor het kristallen-setje.
Pupa, Crazy Crystals Nail Art, € 14,95
Pupa, Nail Art Mania Bubbles, € 12,95

Zandnagels
BOND-nagellakjes
Bij de lakjes met een zanderige textuur van OPI hoef je helemaal niks te strooien of te plakken, gewoon lakken en de zanderige textuur verschijnt vanzelf. Mooi én makkelijk toch?
OPI, The Bond Girls Collection, € 14,25 (per stuk)

Laatste nieuws

Zie ook