Beau Monde Body & Mind-gids: laat je verwennen met Ayurveda

Ayurveda, ofwel de 'wetenschap van het leven', is een traditionele geneeskunde uit India, die zorgt voor ontspanning, ve...

Lees ook

AyurvedaAyurveda, ofwel de ‘wetenschap van het leven’, is een traditionele geneeskunde uit India, die zorgt voor ontspanning, verjonging en genezing.

Deze wetenschap werd duizenden jaren geleden ontwikkeld om de perfecte harmonie van lichaam, geest en ziel te bereiken en behouden. Het centrum van Ayurveda bevindt zich in Trivandrum in de schitterende deelstaat Kerala in Zuid-India. Kerala werd door National Geographic’s Traveller tot een van de tien paradijzen van de wereld gekozen. Daarnaast maakt het zonnige klimaat deze regio tot de ideale vakantiebestemming. Speciaal voor Beau Monde-lezeressen selecteerde Ayurveda Holidays de beste Ayurvedische Resorts in Kerala, waar je de helende en relaxerende behandelingen kan ervaren in combinatie met een vakantie in een waar tropisch paradijs.

Beau Monde-Arrangement
15% korting op de officiële tarieven voor behandelingen van minstens 7 dagen en 20% voor behandelingen van meer dan 14 dagen in Poovar Island Resort voor alle reserveringen vóór 31 december 2013 o.v.v. Beau Monde

Prijs & Reserveren
Reserveren via [email protected] Kijk voor de prijzen en meer informatie op www.ayurvedaholidays.eu. Dit arrangement geldt tot 31 december 2013.

Laatste nieuws

Zie ook