Carlijns Beautyblog: Musthave Satin Sleepers + win

Wist je dat we een derde van ons leven slapend doorbrengen? Hoe handig is het dan om je huid en haar te verzorgen terwij...

Lees ook

Collages4Wist je dat we een derde van ons leven slapend doorbrengen? Hoe handig is het dan om je huid en haar te verzorgen terwijl je lekker ligt te slapen. Dit doe je met de Satin Sleepers.

Slapen op katoenen, ruwe kussenslopen veroorzaakt meer beautykwaaltjes dan je misschien denkt: het kan klitten in het haar veroorzaken (daar heb ik altijd last van als ik opsta), maar het zorgt ook overtollige talgproductie en rimpelvorming. Satin Sleepers zijn kussenslopen die je over ieder standaard model kussen kunt doen en dit soort kwaaltjes verminderen.

Een echte beautymusthave dus. Ik testte hem zelf ook: ze slapen heerlijk – o zo zacht – en echt niet dat je met vouwen in je gezicht of een klittenbos opstaat. Ook handig om te weten: de kussenslopen zijn niet zoals normale satijnen kussenslopen, zo bevatten ze veel meer draden en zijn ze afgewerkt met een speciale coating.

De voordelen:
– Voorkoming van knopen en klitten in het haar
– Glanzend haar als nooit tevoren
– Bevordering van hydratatie van het haar
– Een stralende huid door voorkoming van acne en puistjes
– Betere hydratatie van de gezichtshuid
– Voorkoming van rimpels in het gezicht

Prijs
Het kleine formaat (50×60) kost € 17,50 en het standaard formaat (60×70) € 19,95 en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Deze BN’ers zijn al fan:
Lisa Sips, Froukje de Both, Marlies Dekkers, Leontine Borsato, Kim Feenstra en Pauline Wingelaar.

WIN
Ik mag drie lezeressen blij maken met een Satin Sleeper. Kans maken? Laat onder deze blog in een reactie achter waarom jij benieuwd bent naar deze beautygoodie (en laat in het daarvoor bestemde balkje je e-mailadres achter zodat we je kunnen bereiken als je gewonnen hebt, check ook je spambox).

Laatste nieuws

Zie ook