Sterren pronken met Damiani juwelen in Cannes

Juwelenmerk Damiani was dit jaar tijdens het Cannes film festival goed vertegenwoordigd op de rode loper! Onder andere...

Hoofd
Juwelenmerk Damiani was dit jaar tijdens het Cannes film festival goed vertegenwoordigd op de rode loper! Onder andere Eva Longoria, Dita von Teese, Carmen Chaplin, Milla Jovovich en Mallika Sherawat kozen voor een juweel uit de Damiani haute couture collectie.

Beauty Eva Longoria schitterde met Damiani’s gouden “Blue moon” oorhangers, bij de premiere van de film “La Passe”. Dita von Teese, Bollywood actrice Mallika Sherewat en actrice Carmen Chaplin kozen allemaal voor oorhangers uit de Anima masterpiece collectie.

Evaoorbellen1
Eva Longoria met haar Damiani Blue Moon-oorhangers

La Teese en Carmen Chaplin kozen voor een exemplaar met bruine diamanten en een gerookte kwarts als middelpunt, maar Mallika Sherewat koos voor de versie met blauwe saffieren en een grote groengele kwarts.

Dita1
Dita Von Teese met haar oorhangers uit de Anima masterpiece collectie.

Carmen Chaplin1
Carmen Chaplin met oorhangers uit de Anima masterpiece collectie.

Malika1
Mallika Sherewat met oorhangers uit de Anima masterpiece collectie.

Actrice en topmodel Milla Jovovich droeg, tijdens de première van de van de film “All is lost”, een volledig met diamanten bezette armband genaamd “Sahara”.
Mila1
Milla Jovovich met haar Damiani Sahara armband!

Welk Damiani-exemplaar is jouw favoriet?

Laatste nieuws