Beau Monde Body & Mind-gids: weer helemaal jezelf

Kies voor een compleet dagje ontspanning bij het Orange Welness Centre. Orange Wellness Centre is een nieuw middelgroot...

Lees ook

AlphenKies voor een compleet dagje ontspanning bij het Orange Welness Centre.

Orange Wellness Centre is een nieuw middelgroot saunacentrum midden in het Groene Hart, goed bereikbaar vanuit de hele Randstad. Het complex heeft negen verschillende sauna’s, diverse baden en een zwembad. Vanuit de Panoramasauna op het grote zonneterras heb je een fraai uitzicht over het Groene Hart. In het sfeervolle restaurant kan je heerlijk genieten van een uitgebreid menu met versbereide gerechten. Zin in een massage of gezichtsbehandeling? In de beautysalon kan je terecht voor allerlei behandelingen. Orange Wellness Centre beschikt ook over fitnessfaciliteiten en groepslesruimtes waardoor je bijvoorbeeld een yogales kunt combineren met sauna-bezoek. Een compleet dagje ontspanning dus!

Beau Monde-Arrangement
– Entree sauna
– Groepsles naar keuze

Reserveren
Van € 25,- voor € 15,- p.p.. Reserveren via [email protected] of 0172-468060. Maandag is damesdag in de sauna. Niet geldig in combinatie met andere acties. Meer informatie op: www.orangewelnesscentre.nl. Deze aanbieding geldt t/m 30 september 2013.

Laatste nieuws

Zie ook