Beau Monde Body & Mind-gids: Luxe ontspannen aan zee

Een dagje heerlijk samen met je partner, vriend, vriendin, moeder of dochter genieten in een welnesscentrum waar luxe en...

Lees ook

Azzurro1Een dagje heerlijk samen met je partner, vriend, vriendin, moeder of dochter genieten in een welnesscentrum waar luxe en aandacht voorop staan? Lees gauw meer!

Even lekker bijkomen van de stress van alledag en ontspannen in de luxe ambienace? Dat kan allemaal bij Azzurro, gelegen op een schitterende locatie in de duinen, 100 meter van het strand van Noordwijk aan Zee. Bij Azzurro ligt de nadruk op total wellbeing en optimaal in balans komen. Je wordt door een team van deskundige en gediplomeerde schoonheidsspecialisten, pedicures, een huidtherapeute en masseuse verwend met het topmerk Comfort Zone. De behandelingen zijn perfect af te stemmen op uw individuele wensen en behoeften. Het beautycenter heeft 4 ruim opgezette en zeer luxe behandelkamers waaronder een duokamer.

Beau Monde – Arrangement
– Ontvangst met een kopje koffie of thee
– Gezichtsreiniging
– Peeling
– Massage
– Masker aangepast aan je huidtype
– Indiase voetmassage
– Hydromassage-bed
– Lichaamspakking naar keuze
– Gebruik van de wellnessfaciliteiten
– Onbeperkt koffie/ thee en vruchtensappen
– Gebruik van sportfaciliteiten
– Gebruik van zonnecabine
– Gratis Parkeren

Privacy staat hoog in het vaandel bij Azzurro. Er vindt daarom geen naaktrecreatie plaats. Het dragen van badkleding is derhalve verplicht.

Prijs & Reserveren
Van € 149,- voor € 99,-. Reserveren via 071-3614702 of [email protected]
Kijk voor meer informatie op www.azzurrobeauty.nl.
Adres: Oude Zeewegt 57, Noordwijk aan Zee.

Deze aanbieding geldt t/m 1 september 2013

Laatste nieuws

Zie ook