Carlijns Beautyblog: Top 4 highlighters

Wat op de jukbeenderen, onder het wenkbrauwbot, en boven de mond voor een finishing glow. Mijn favoriete make-up produc...

Lees ook

Collage highlighters
Wat op de jukbeenderen, onder het wenkbrauwbot, en boven de mond voor een finishing glow. Mijn favoriete make-up product is zonder twijfel de highlighter. En natuurlijk heb ik mijn lievelingetjes. Klik verder voor de beste glansmakers.

Deze highlighters staan bij mij glansrijk op één. Niet alleen de verpakkingen zijn beeldschoon, de producten zelf werken perfect.
multiple_orgasm_02-001
Nars, The Multiple, € 41,-
De mooie crème highlighter in een stick van Nars hoort zeker in het lijstje thuis. Ik breng het eerst op mijn vingers aan en vervolgens dep ik het op mijn jukbeenderen. Dep je vloeibare highlighter op de huid in plaats van het te smeren, anders smeer je je foundation, bronzer of blush ook uit. Je kan deze highlighter ook in een meer roze tint nemen, dan is het een highlighter en blush in één.
chanel-lumiere-d-artifices-beiges-kompaktpuder-no-color-18g_3
Chanel, Lumiere d’Artifices Beiges, € 55,-
Als ik een subtiele glans wil, ga ik voor dit schitterende poedertje.
13_0742409013600000_pro_flt_frt_01_1108_1528_241157
Rituals, Sunglow Peach Glanspoeder, € 25,50
De highlighter met het hoogste glansgehalte is deze van Rituals. Behalve op de jukbeenderen, breng ik hem ook aan op mijn ogen. Perfect voor als ik geen zin heb in oogschaduw maar wel een glansje op mijn ogen wil.
image
Sisley, La Palette Orchidée € 73,-
Deze schitterende poeder durf je toch bijna niet te gebruiken?

Dit zijn mijn favoriete glansmakers. Wat is jouw favoriete highlighter?

Laatste nieuws

Zie ook