Carlijns Beautyblog: Een modellen-look in 3 stappen

Klassieke schoonheden hebben ze allemaal: perfecte jukbeenderen. Ik ben er stikjaloers op. En dus bleef ik net zo lang e...

Lees ook

AFI's 39th Annual Achievement Award Honoring Morgan Freeman - ArrivalsKlassieke schoonheden hebben ze allemaal: perfecte jukbeenderen. Ik ben er stikjaloers op. En dus bleef ik net zo lang experimenteren totdat ook ik de jukbeenderen als van een model had. Daarvoor kun je gaan voor fillers of een face-lift, maar ik ga liever in de weer met make-up, wel zo makkelijk.

Nodig:
– Donkere concealer
– Lichte concealer
– Blush in poedervorm
– Vloeibare highlighter

Ga voor concealers die makkelijk uitsmeren. Als je het resultaat met concealer te heftig vindt, kun je ook poeders gebruiken, je volgt dezelfde stappen maar werkt dan met donkere en lichte poeder in plaats van concealer.

Stappenplan
1.Jukbeenderen van modellen zijn duidelijk aanwezig en om dit ook te faken bij jezelf begin je met een laagje lichte concealer op het hoogste gedeelte van de jukbeenderen. Vervaag de lijn met je vingers, zodat je geen duidelijke streep ziet.
2. Ga voor een laagje donkere concealer vlak onder de jukbeenderen en vervaag ook deze lijn. Blend de lichte en donkere kleuren met de vingers voor een natuurlijke overgang.
3. Ga voor wat perzikkleurige blush op de appeltjes van de wangen en als finish dep je met je vingers wat vloeibare highlighter op je jukbeenderen.

Hello killer cheekbones!

Laatste nieuws

Zie ook