Girls Day Out-gids: Luxe Hannah beautydag

Midden in de prachtige natuur van de Veluwe ligt Sauna & Beauty Drôme Putten. Laat je verrassen door de vele faciliteite...

Lees ook

1.PuttenMidden in de prachtige natuur van de Veluwe ligt Sauna & Beauty Drôme Putten. Laat je verrassen door de vele faciliteiten en geniet van de bosrijke omgeving.

De Beauty Farm heeft alle faciliteiten om jou een hele dag heerlijk in de watten te leggen. Tijdens de behandelingen wordt gebruikgemaakt van de luxe producten van Hanna die voor directe verbetering van de huid zorgen, zowel van het gezicht als het lichaam. Het uitgebreide brunchbuffet maakt de dag compleet.

Beau Monde-arrangement

Ontvangs (10:00 uur) met koffie of thee complét, toegang tot alle saunafaciliteiten, Hanna Try Out-behandeling (40 minuten) bestaande uit: reiniging, enzymatic peeling, doorbloedende Cell Active-behandeling, ontspannende massage, masker, dagverzorging, uitgebreid brunchbuffet tussen 12.00 – 14.00 uur, luxe Hannah-bodybehandeling op basis van macadamiaolie (30 minuten) bestaande uit: scrub- en crèmebehandeling voor de huid, presentje bij vertrek.

Prijs: € 97,50 p.p. i.p.v. € 121,50 p.p.
Adres: Tolweg 13-15, Putten.
Reserveren: 0341-491301

Kijk voor meer informatie op www.saunadrome.nl

Laatste nieuws

Zie ook