Girls Day Out-gids: Ontspannen & genieten

Iedereen is er wel eens aan toe; rust en ontspanning. En dát heeft dit arrangementje nou net voor jou in petto. Het Eng...
Girls Day Out-gids: Ontspannen & genieten
1.Ermelo

Het Engelse woord well-being betekent letterlijk geestelijk welbevinden. Om je goed te voelen, moet je goed in je vel zitten. Dat is precies waar Beauty Center Royal Tulip Heerlickheijd van Ermelo een bijdrage aan kan leveren. Geef u over aan ontspannende behandelingen, rust uit in de sauno of neem een frisse duik in het zwembad. En geniet tussendoor van een heerlijke lunch uit de uitstekende keuken van de Brasserie de Gouveneur. Eigenlijk wilt u hier niet meer weg. Overnachten kan dan ook, vraag naar de mogelijkheden.

Beau Monde-arrangementOntvangst met koffie, thee en zoetigheden, salade van het seizoen, Lancaster-gezichtsbehandeling van 30 minuten, ontspannende hoofdhuidmassage, hot stone massage van rug, nek en schouders, hydromassagebad met ontspannende olie, gebruik zonnebank, koffie, thee en vruchtensappen, gebruik van badjas, slippers, en handdoeken, gebruik van sauna, Turks stoombad en verwarmd zwembad.

Prijs: van 119,- p.p. voor 90,- p.p.Wanneer: van 23 april t/m 1 augustus, van 9:30 tot 16:30 uur. Woensdag gesloten, in juli en augustus op dinsdag en woensdag gesloten.Adres: Staringlaan 1, ErmeloReserveren: 0341-568591 tussen 9:00 -17:00 uur of via [email protected] op basis van beschikbaarheid.

Kijk voor meer informatie op www.royaltulipheerlickheijdvanermelo.nl

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b42652bae0', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws