Girls Day Out-gids: Up-to-date coupe

Of het nu gaat om een nieuwe look, een verwenbeurt voor je haar, het vinden van het perfecte stylingsproduct of een damn...

1.salonbOf het nu gaat om een nieuwe look, een verwenbeurt voor je haar, het vinden van het perfecte stylingsproduct of een damn good geknipte coupe, bij Salon B ben je aan het juiste adres.

Laat je verassen door de unieke Salon B beleving en een advies dat het verschil maakt! Alle haarstylisten zijn zelfstandig ondernemer en werken volgens de Salon B filosofie: het creëren van mooi, sexy haar dat is afgestemd op jouw persoonlijkheid. Het B Creative team werkt backstage bij internationale fashionshows en fotoshoots en inspireert de haarstylisten met de allerlaatste trends. Ze zijn dus altijd up-to-date en goed getraind om die kennis te vertalen naar een mooie look waar u zich lekker bij voelt.

Beau Monde arrangement
Een heerlijke wasmassage van 15 minuten, een uitgebreide knipbehandeling inclusief drogen en stylen, een verzorgende kleur & glansbehandeling.

Prijs: van 120,- voor 65,- p.p.
Locaties: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oud-Zuid, Arnhem, Haarlem en Hilversum.

Maak telefonisch een afspraak bij de salon naar keuze o.v.v Beau Monde. De actie geldt t/m 31 augustus 2013. Kijk voor meer informatie op www.salonb.nl

Laatste nieuws