Girls Day Out-gids: 2 dagen Bourgondisch genieten

Beau Monde heeft een heerlijk arrangement in de waanzinnige stad Maastricht voor jou samengesteld! Maastricht, de oudst...

Lees ook

1.MaastrichtBeau Monde heeft een heerlijk arrangement in de waanzinnige stad Maastricht voor jou samengesteld!

Maastricht, de oudste stad van Nederlnad, biedt behalve ouderwetse gezelligheid, ook mooie winkelcentra, hippe bars en trendy restaurants. Slenter door de smalle klinkerstraatjes, breng bezoek aan de vele historische bezienswaardigheden of winkel rond het Vrijthof of in het oude stadsdeel Wyck aan de oostelijke Maasoever, met haar gezellige markten. Centraal in deze wijk, op loopafstand van het station, ligt het driesterren Townhouse Designhotel Maastricht. In de huiselijke living wordt iedere morgen een uitgebreid ontbijtbuffet klaargezet. De mediumkamers zijn voorzien van grappige elementen en zijn ingericht met een regendouche, föhn, gratis wifi, kluisje, luxe 2 persoonsbed en een flatscreen-tv.

Beau Monde-arrangement
Een overnachting in Townhouse Designhotel Maastricht in een Hästens bed, uitgebreid ontbijtbuffet met lokale producten en bubbels, huisgemaakte soep bij check-in, shopvouchers van Maastricht, keuze uit een high wine of high beer bij Grand Café Maastricht Soiron, VIP vouchers Maasmechelen Village, fiets- en wandelroutes en stadsplatte-grond, toegangskaarten voor Holland Casino in Valkenburg.

Prijs: Vanaf € 69 p.p. in het weekend vanaf € 75,- p.p
Reserveren: 0900-8847, www.arke.nl/beaumonde of ga langs bij een Arke winkel in de buurt.
Reisperiode: 1 mei t/m 31 augustus 2013

Laatste nieuws

Zie ook