Girls Day Out-gids: 2 dagen stad & strand mét high tea

Wil jij een nachtje slapen in het rustgevende Carlton Square hotel en genieten van een heerlijke high tea? Lees dan verd...

Wil jij een nachtje slapen in het rustgevende Carlton Square hotel en genieten van een heerlijke high tea? Lees dan verder, want dit arrangement is vast iets voor jou!

1.Haarlem

Haarlem is één van de leukste shopsteden van Nederland. De stad ligt aan de rivier Het Spaarne en heeft een prachtige, monumentale binnenstad met veel bezienswaardigheden. Het gezellige centrum bezit een enorme verscheidenheid aan winkels, musea, podia, cafés en restaurants. Carlton Square is een charmant en rustgevend hotel met een eigentijds design. Gelegen in het monumentale centrum van Haarlem, tegenover het park en op slechts 15 minuten van het strand van Zandvoort en Bloemendaal. De kamers zijn voorzien van een moderne badkamer met bad en/of stortdouche. In het gehele hotel kan kosteloos gebruik worden gemaakt van wifi.

Beau Monde-arrangement: Een overnachting in een superior kamer, uitgebreid ontbijtbuffet, een glas Prosecco bij ontvangst, high tea.
Prijs: € 59,- i.p.v. 75,-
Reserveren: 023-5319091 of [email protected] o.v.v Beau Monde

Kijk voor meer informatie op de website.

Laatste nieuws