Girls Day Out-Gids: Chocoladeproeverij

Dol op chocolade? Dan is dit arrangement absoluut iets voor jou! De Britse chocolademaker Hotel Chocolat is één van de...

1.-Chocolat

Dol op chocolade? Dan is dit arrangement absoluut iets voor jou!

De Britse chocolademaker Hotel Chocolat is één van de weinige chocolatiers ter wereld die ook zelf cacao produceert. Sinds vorige zomer heeft deze award winning chocoladeketen een winkel in Amsterdam. Hier vind je alles wat met chocolade te maken heeft, van champagnetruffels en pralinebonbons tot repen van 90% pure chocolade en zelfs een huidverzorgingslijn.

Boven de winkel is de coffee versus Cocoa Tasting Lounge gevestigd, een relaxte hang-out met een ruime keuze aan nieuwe chocoladedrankjes. Hier drink je een klassieke espresso, latte of cappuccino gemaakt van vers geroosterde koffie-of cacaobonen. Tevens kan je hier iedere maand deelnemen aan de Chocolate Tasting Adventures, speciaal ontwikkeld voor de echte chocolade liefhebbers die de volgende stap willen nemen in hun kennis van en waardering voor chocola. Ruim 2 uur word je aan de hand van heerlijke proeftips ondergedompeld in de wereld van hemelse chocolade.

Het arrangement: Exclusieve chocoladeproeverij, op maat gemaakt voor de Beau Monde-lezeres.
Wanneer: op 26 april of 31 mei.
Prijs: 45,- voor 2 personen i.p.v 90,-
Adres: Hotel Chocolat, Heiligeweg 7 te Amsterdam
Reserveren: Mail naar [email protected] of bel naar 020-6246240 o.v.v Beau Monde-aanbieding. (max. 16 personen per tasting, betalen bij de reservering)

Laatste nieuws