Girls Day Out-gids: High tea bij Koetjes en Kalfjes

Toe aan een culinair feestje? Dit Girls Day Out-gids: High tea bij Koetjes en Kalfjes arrangement is waanzinnig lekker....

Lees ook

1.Koetjes

Toe aan een culinair feestje? Dit Girls Day Out-gids: High tea bij Koetjes en Kalfjes arrangement is waanzinnig lekker.

Koetjes en Kalfjes is een stoere moderne bistro met een vleugje chic. Op het menu staan veel verse producten uit de Frans/ Italiaanse keuken met een Aziatische touch. Hier lunch en dineer je voor een betaalbare prijs in een ongedwongen sfeer. Ook een high tea of high wine behoort tot de mogelijkheden. Het restaurant heeft ruimte voor groepen, zowel zakelijk als privé.

Beau Monde-arrangement: Thee bij Koetjes, bestaande uit een feestelijk glas prosecco, verschillende soorten sandwiches, bereid volgens klassiek recept, diverse warme hapjes en patisserie. En natuurlijk speciaal op jouw smaak geselecteerde theesoorten.

Prijs: € 18,50 p.p i.pv. € 21,50

Wanneer: Thee bij Koetjes wordt van woensdag t/m zondag vanaf 14:00 geserveerd in Koetjes Oegstgeest, Den Haag, Leiden en Delft. Iedere dinsdag t/m zondag in Koetjes in Alphen aan den Rijn. Op zaterdag en zondag vanaf 14:00 uur in Koetjes Haarlem en in Koetjes Zoetermeer 7 dagen per week vanaf 14:00 uur.

Meer info? Kijk op www.koetjesenkalfjes.com

Laatste nieuws

Zie ook