Girls Day Out-gids: shoppen in Milaan

Wil jij graag 4 dagen shoppen in het prachtige Milaan? Beau Monde heeft een speciaal arrangement voor jou in de aanbiedi...

Lees ook

MilanoWil jij graag 4 dagen shoppen in het prachtige Milaan? Beau Monde heeft een speciaal arrangement voor jou in de aanbieding!

De hoofdstad van Italië is een waar paradijs voor liefhebbers van mode en trends. Alle grote merken zoals Gucci, Valentino, Cartier en Armani zijn in de oudste winkelgalerij, de Galleria Vittorio Emanuelle II, samengebracht (dat is overdekt winkelen op z’n mooist!). De nieuwste mode vind je op de gouden vierhoek, La Quadrilatero.

In het hart van de modewijk Tortono e Navigli vind je het unieke viersterren designhotel Nhow Milaan (En laat dit nou nét je slaapplaats zijn!). Het hotel heeft moderne kamers, een stijlvolle bar, een restaurant en een fitnessruimte met Turks bad.

Beau Monde-arrangement
Retourvlucht Amsterdam-Milaan met KLM in de V-klasse, luchthavenbelasting en brandstofheffing, 3 overnachtingen in Nhow Milaan, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, welkomstdrankje in de hotelbar, 20% korting op een à la carte-menu in Restaurant Nhow (excl.drankjes), aperatief en entree tot een trendy café in Milaan.

Prijs: vanaf 309,- p.p
Reserveren: 0900-8847, www.arke.nl/beaumonde of ga langs bij een Arke winkel in de buurt.
Reisperiode: 23 april t/m 23 juli 2013

Iets voor jou dit arrangement?

Laatste nieuws

Zie ook