Beau Monde backstage: Jenny from the block in Ahoy

Gisteravond gaf Jennifer Lopez een spetterende show weg in Ahoy, Rotterdam. Beau Monde was erbij. Dat Jennifer Lopez ma...

Gisteravond gaf Jennifer Lopez een spetterende show weg in Ahoy, Rotterdam. Beau Monde was erbij.

Dat Jennifer Lopez maar liefst een uur fashionably late was, deed ze al snel vergeten. De latina kwam het podium op in een prachtig, glamorous, nude glitterpak. De weelderige veren op haar hoofd waren de kers op de taart. Daar bleef het niet bij. La Lopez hulde haar afgetrainde lichaam om de drie nummers in de meest schitterende outfits. Van exotische Braziliaans carnaval- waardige jurkjes tot een joggingpak van pailletten.

De zangeres nam ons mee terug in de tijd. Al haar hits kwamen voorbij. waaronder Jenny from the Block, Let’s Get Loud en Waiting for Tonight. Maar ook haar nieuwste klappers passeerden de revue. Zowel J.Lo als wij hielden de heupen niet langer stil toen de eerste noten van On the Floor begonnen. Springend en dansend bakende ze het podium af. De moeder van twee (tweeling Max en Emme) wist op 43-jarige leeftijd nog steeds alle hoeken van Ahoy optimaal te benutten, zonder dat we haar ook maar één keer konden betrappen op een buiten-adem-moment.

Het was Jen’s eerste keer optreden in Nederland, maar wat ons betreft mag de glitterdiva vaker langskomen.

Laatste nieuws