Report: Beau Monde in Parijs voor Lancôme

Beauty en lifestyle editor Jamie doet verslag van haar perstripje naar Parijs. Yes! Ik heb mijn eerste officiële perstr...

Beauty en lifestyle editor Jamie doet verslag van haar perstripje naar Parijs.

Yes! Ik heb mijn eerste officiële perstrip voor Beau Monde te pakken. Voor beautylabel Lancôme vlieg ik naar Parijs, om het persevenment bij te wonen. Niet alleen worden er nieuwe maquillage en een verzorgingsproduct gepresenteerd, maar ook een gloednieuw parfum: Tresór Midnight Rose. Het gezicht van de geur is niemand minder dan actrice Emma Watson. Enne… Emma herself was aanwezig bij ’t lanceringsfeestje.

Ik heb geweldig genoten. Maar dat kan ook niet anders als je dé wereldberoemde fotograaf Mario Testino ontmoet. Onderstaand vindt u een fotoverslag van hoe het er ongeveer aan toe ging: fashionable, luxe én mooi!

Aangekomen in Parijs. Het is er bloedheet en windstil. Als ik dat had geweten had ik dit doorzichtig- maar toch verstikkende truitje gelaten voor wat het is. Thuis. Zwetend wandelen door de Lancôme gangen is zó niet chic. Ik doe alles dan ook rustig aan en laat me inspireren door alle fraaie dingen om me heen! Niet ver van de Arc de Triomph worden de nieuwe beautyproducten van Lancôme geshowd.

Zoals dit. De eerste mascara met een lekker geurtje eraan en waanzinnige oogschaduw: de Doll Eyes lijn van Lancôme.

De iconische 70’s eyeliner look kan ik zelf aan laten brengen in de workshop ruimte. Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer vertellen.

Want kijk ‘ns hoe mooi dit model erbij zit.

Daar ga ik dan. De visagist brengt binnen één seconde de vampy eyeliner aan. Zo doe ik daar een hele middag over (bij wijze van), zo dat hij dat alsof ’t niets is. Ik hou ervan!

Om het af te maken brengt hij ook een bruine oogschaduw aan. Bijna smokey eyes.

Et voilà! Het eindresultaat. Ik neem me voor nooit meer te douchen.

Ogen mooi opgetut, dus door naar de parfumruimte, waar Emma Watson beeldig op de muur is afgebeeld.

Uiteraard krijg ik Trésor Midnight Rose ook mee in de goodiebag, prachtig gepresenteerd in een doosje met een dieppaarse roos erop. De geur is zwoel, sexy, verleidelijk, fris en toch een tikkeltje zoet.

We zijn moe! Dus na een heerlijk dutje te hebben gedaan in hotel Raphael gaan we door naar het diner in restaurant L’Avenue. Ik zit daar heerlijk, want collega redacteur Rinke van Grazia vertelt dat twee weken geleden Beyoncé en haar Jay-Z bij L’Avenue hebben gegeten. Laat ik nu net fan zijn van de zangeres. Stiekem wil ik precies op haar plek zitten, maar dat gaat natuurlijk te ver. Op de foto ziet u het uitzicht vanuit het restaurant:

Parijs in de vooravond…

…en Paris by night.

Garnalen risotto, mmm.

De komst van Trésor Midnight Rose moet natuurlijk gevierd worden. Dus vanuit L’Avenue gaan we door naar het lanceringfeestje, waar Emma Watson (bekend van Harry Potter én ze was het gezicht van Burberry) aanwezig zal zijn. Zoals u natuurlijk al in het bovenstaande filmpje zag. Later blijkt dat er nog twee mode-iconen aanwezig zijn. We worden ontvangen door twee knappe kerels (foto), die ons een mini roos in de vorm van een ring overhandigen, die ruikt naar Trésor Midnight Rose. Hoe romantisch.

Ik ben trots! Op de foto met één van de beroemdste fotografen ter wereld, Mario Testino. Hij vond ’t geen probleem. Ook aanwezig was de hoofdontwerper van Lanvin, Albert Elbaz. Die in tegenstelling tot Mario nogal streng keek, waardoor ik niet durfde te vragen om een foto.

Eigenlijk mag je Parijs niet verlaten zonder een goede aankoop te doen. Een investering. Dus duik ik warenhuis Les Printemps in én vind ik twee beeldschone tasjes. Ik kan niet kiezen! Na alle voor- en nadelen naast elkaar te leggen, kies ik voor het crème exemplaar van Marc Jacobs.

Moschino

Ook in fuchsia roze.

En dit is ’t geworden! Een mini Marc Jacobs.

Op weg naar het vliegveld. In de auto nog snel een kiekje schieten van de Eiffeltoren! Parijs, tot snel!

U leest snel meer over de nieuwe producten van Lancôme in Beau Monde.

Laatste nieuws