doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Beelden van ongeluk Samantha 'Barbie' de Jong

Samantha 'Barbie' de Jong geeft zwangerschapsupdate

Samatha de Jong deelt beelden van haar bezoek aan het ziekenhuis.
.
Samantha 'Barbie' de Jong geeft zwangerschapsupdate

Toen Samantha de Jong, voor sommigen beter bekend als Barbie, een paar weken geleden in het ziekenhuis lag na een auto-ongeluk, kwamen de artsen erachter dat de blondine in verwachting is. De ex-realityster deelt nu een update over haar zwangerschap.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Echo

Op Instagram plaatst Samantha een foto van de echo. "Ons lieve, kleine wondertje", begint de blondine haar bericht. "Mijn derde lieve kindje op komst, ik ben benieuwd wat het wordt: een broertje of zusje." Verder laat Samantha weten dat alles goed gaat met de baby. "Net een echo gehad en alles is goed met de baby."

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Auto-ongeluk

Een aantal weken geleden was Samantha betrokken bij een auto-ongeluk. De bestuurder van de auto raakte de macht over het stuur kwijt en botste tegen het hekwerk van een viaduct. De ex-realityster zat in de bijrijdersstoel en hield aan het ongeluk een hersenschudding, gebroken rib en gekneusde rug- en nekwervels over.

Tijdens onderzoek in het ziekenhuis kwamen artsen erachter dat ze een kleine verwacht van haar vriend Gerrit. Samantha heeft al twee kinderen met haar ex-man Michael van der Plas

Bron: Grazia, Beeld: ANP

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws