Hoe Adele haar kilo’s vaarwel zei

Hollywood Hunger Games. “Vroeger huilde ik, nu zweet ik.” Adele gooide het roer rigoureus om, met spectaculaire metamorfoses als resultaat. Wat is haar geheim?

Lees ook

Het valt niet te ontkennen: zangeres Adele is spectaculair afgevallen, getuige haar foto’s op haar Insta. Hoe ze dat voor elkaar kreeg?

Ze werkt zes dagen per week met personal trainer Camila Goodis (“Vroeger huilde ik, nu zweet ik”) en volgt het Sirtfood Dieet. Huh?

Sirtfood is een verzamelnaam voor voedingsmiddelen die de sirtuïnes in je lichaam zouden stimuleren. De bedenkers van het dieet, voedingsdeskundigen Aidan Goggins en Glen Matten, noemen die sirtuïnes ook wel skinny genes: genen die een positieve impact hebben op vetverbranding, spiergroei en metabolisme.

Iets voor mij?

Collegavoedingsdeskundigen maken gehakt van alle claims, er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat die voedingsmiddelen je stofwisseling zouden opjutten of spieren zouden versterken: dat laatste kan alleen door sport. Kortom: flitsende termen, weinig degelijke inhoud. Dat Adele is afgevallen, komt door minder calorieën en veel meer bewegen.

Bron: Ella Vermeulen | Beeld: Bsr Agency, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook