Dit is waarom prinses Charlotte de eerste royal is die uit isolatie mag

Het leven van de prinses gaat er vanaf juni weer heel anders uitzien.

Lees ook

Het lijkt erop dat prinses Charlotte, de enige dochter van William en Kate, de eerste royal is die uit isolatie mag. Afgelopen weekend heeft de Engelse premier Boris Johnson een versoepeling van de coronamaatregelen aangekondigd. 

Net als in Nederland houdt dit onder andere in dat de scholen weer open kunnen. Dit betekent dat Charlotte weer naar school mag, maar dat geldt nog niet voor haar oudere broer George. 

Naar school zonder George

Volgens de plannen van Boris Johnson gaan de scholen stap voor stap weer open. In de eerste stap mogen kinderen in het eerste en zesde jaar vanaf 1 juni weer naar school. Charlotte zit momenteel in het eerste jaar van Thomas’s Battersea, maar George zit in het tweede jaar. Voor hem gelden de versoepelingen dus nog niet. 

Les over de Tweede Wereldoorlog

Momenteel zitten Charlotte en George in isolatie in Amner Hall met William, Kate en hun jongste broertje Louis. Ze volgen, net als vele andere kinderen, thuislessen. Kate vertelde onlangs tijdens een telefoontje met oorlogsveteranen dat prins George momenteel leert over de Tweede Wereldoorlog. “George zou het een eer vinden om binnenkort een keer met jullie te praten om jullie verhalen te horen,” liet de hertogin weten. 

Bron: Hello Magazine | Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook