Auch: Sabia Boulahrouz ziet relatie stranden

Het bleek toch geen blijvertje, want na een jaar daten zet het tweetal een punt achter de relatie.

Lees ook

Hoewel Sabia Boulahrouz dolgelukkig was met haar Perzische Iman Saber Gorgan, ziet ze de relatie van een jaar stranden.

“We hadden een andere kijk op het leven. Naarmate de tijd verstreek, werd dat steeds duidelijker”, vertelt Sabia aan de Duitse krant, Bild, over haar stukgelopen relatie.

De twee werden voor het eerst aan elkaar gelinkt in april 2019. Ze werden gespot in een restaurant waar ze het wel héél gezellig leken te hebben. Lees: ze gaf 'm een lapdance, waarna ze hem later vol op de mond zoende. Kort daarna bevestigde Sabia dat ze inderdaad verliefd was op de Perzische horecaondernemer. Het bleek toch geen blijvertje, want na een jaar daten zet het tweetal een punt achter de relatie.

Geloven in de liefde

Toch geeft Sabia de liefde nog een kans, want ze gelooft “dat op ieder potje een dekseltje past. Iman was in dit geval niet hét passende dekseltje.” Ze voegt eraan toe: “We zijn op een goede manier uit elkaar gegaan en ik wens hem het beste!”

Sabia gaat niet bij de pakken neer zitten, zo geeft ze zelf aan: “Ik ben erg gelukkig. Ik geniet van mijn vrijheid en van de tijd die ik met mijn kinderen spendeer. Het komt zoals het komt en ik kijk uit naar de toekomst.” En zo is het!

Bron: Bild, nu.nl | Beeld: Bsr Agency

Laatste nieuws

Zie ook