Zoomt u mee? Hertogin Kate kleurrijker dan ooit

De hertogin van Cambridge zoomt er wat van af! Toch valt één ding ons op.

Lees ook

De hertogin van Cambridge zoomt er wat van af: het ene moment is ze in gesprek met basisschoolkinderen en de andere keer belt ze in met gezondheidsmedewerkers over de gevolgen van het coronavirus. Eén ding valt op: Kate de Kameleon is terug! Want ze tovert de ene kleur na de andere uit heur royal kledingkast.

The Queen of Colour blijft natuurlijk koningin Elizabeth, maar hertogin Kate oftewel Kameleon Kate kan er ook wat van.

Bovenstaand zie je de allereerste zoommeeting van de Cambridge'jes en het ging ze goed af. Al was het publiek niet de moeilijkste: kinderen van het Casterton Primary Academy. Het was lachen geblazen and a good time was had by all. Omdat de Zoom een Paastintje had, koos Kate voor geel. Ze had een Zara'tje aan.

Baby blauw! De hertogin ging in gesprek met medewerkers van het Kingston Hospital. Ze droeg een truitje van Tabitha Webb. Een favoriet onder de Middleton zussen, zo wordt Pippa regelmatig in het merk gespot.

Een mooi initiatief van Kate: ze lanceert een fotografie project voor mensen om hun eigen foto's te delen. Hierin staan de emoties en gevoelens van mensen getroffen door het coronavirus centraal. De hertogin verscheen in een gele zijden jurk van het label Raey.

Wills en Kate gingen vorige week in gesprek met oorlogsveteranen. Zij deelden hun verhalen vanuit verzorgingstehuizen. De Cambridge'jes waren zeer geïnteresseerd, zo ook prins George: “Onze George is mega geïnteresseerd in jullie verhalen. Hij zat te jubelen toen hij hoorde dat we met jullie in gesprek gingen. Hij leert nu in de klas over de Tweede Wereldoorlog”, vertelde Kate. De hertogin droeg een rode LK Bennet Cayla jurk. Gevalletje van 'wie wat bewaart, heeft wat', want deze droeg ze in 2015 tijdens Wimbledon.

Bron: ID Label’s: @ Dress Like a Duchess | Beeld: Bsr Agency, Instagram @KensingtonPalace

Laatste nieuws

Zie ook