Harry en Meghan: “Hechter dan ooit”

Op 19 mei waren Harry en Meghan twee jaar getrouwd. Er is sinds die tijd veel gebeurd, maar Harry en Meghan zijn hechter dan ooit.

Sinds het sprookjeshuwelijk van Harry en Meghan twee jaar geleden hebben ze niet bepaald een saai leven gehad. Zeggen dat er veel gebeurd is, is een understatement. Maar wie denkt dat dit het tweetal uit elkaar heeft gedreven, zit er helemaal naast. 

Entertainment Tonight meldt namelijk dat het stel “hechter dan ooit” is. Royalty-expert Katie Nicholl vertelt: “Hoewel ze thuis vast wel een glaasje champagne hebben gedronken samen, is dit niet de tijd om uitbundig een jubileum te vieren.”

Veel meegemaakt als stel

Katie weet ook dat Harry en Meghan zelf geen behoefte hadden om hun twee-jarig huwelijksjubileum te vieren. “Ze wilden gewoon lekker met hun zoontje Archie thuis zijn. Er is zo veel gebeurd de afgelopen jaren, maar alle ervaringen, uitdagingen en obstakels hebben de twee alleen maar dichter bij elkaar gebracht. Ze zijn hier doorheen gegaan als stel en ik denk dat het belangrijk is om dat te onthouden.” 

Bron: Entertainment Tonight | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws