‘Gravin Sophie wordt de nieuwe Meghan Markle’

All eyes on gravin Sophie van Wessex dus! Want wie wordt 'de nieuwe opvolger van Meghan'?

De Queen staat voor een belangrijke beslissing, want wie gaat de taken van Meghan en Harry overnemen? Je weet wel, na 'Megxit'. Wellicht is haar favoriet gravin Sophie een potentiële opvolger?

Nu prins Harry en Meghan Markle afstand hebben gedaan van de Britse Royal Family, lijken alle pijlen naar Lady Sophie te wijzen. Zij wordt vermoedelijk 'naar voren geschoven' om zodoende de koninklijke taken van Meghan over te nemen én wellicht zelfs uit te breiden. Britse royaltykenners zweren er al bij: 'Sophie kan de 'nieuwe' Meghan Markle worden'. All eyes on Sophie dus.

De 55-jarige is de vrouw van prins Edward, de jongste zoon van de Queen. Er wordt gesuggereerd dat Sophie een favoriet van de koningin is. Ook staat ze bekend als de stille kracht van de Windsors. Dat is weleens anders geweest toen ze veel te dure cadeautjes accepteerde en met haar PR-bedrijf leuk cashte op het feit dat de Queen haar schoonmoeder is. Soof gooide het roer drastisch om en is tegenwoordig de keurigheid zelve. Ze is beschermvrouwe van zo'n zeventig goede doelen. Resultaat? Koningin Elizabeth is nu zo dol op haar dat ze wekelijks op de thee komt en ze samen paardrijden. Wat nu waarschijnlijk online babbeltjes geworden zijn…

De naam van de royal wordt vaker genoemd nadat H&M bekend maakten om een stapje terug te doen. En daar zijn sommigen het niet mee eens: “Ze is zó saai en ze is in no way een vervanging voor Meghan”, vertelt Kelly Faircloth. Only time will tell.

Bron: Express, HLN.be | Beeld: Bsr Agency

Laatste nieuws