Supermodel Naomi Campbell wordt 50!

Supermodel en diva Naomi Campbell viert vandaag haar vijftigste verjaardag.

Supermodel en diva Naomi Campbell viert vandaag haar vijftigste verjaardag. Reden genoeg om haar in het zonnetje te zetten (al zullen ze haar vast niet vergeten vandaag). We vertellen je drie dingen die ze onlangs onthulde. Had jij dit verwacht?

1. Toen ze net begon, was bier het enige wat ze in haar koelkast had 

“Op mijn 16e ging ik samen met Christy Turlington wonen in New York. Het enige wat er letterlijk in de koelkast stond was Rolling Rock bier. Verder niets. Dat is nu natuurlijk wel anders.” 

2. Ze zou nooit meer aan reality TV doen 

“Ik denk niet dat ik dat nog een keer zou doen, al vind ik het wel leuk om te kijken. Alles wat je destijds van me zag was echt, maar mensen bleven zeggen dat het nep was. Dat frustreerde me zo erg!” Nu moeten we het doen met de 'Being Naomi' video's op YouTube, maar da's ook niet echt vervelend.

3. Nelson Mandela is haar grootste inspiratiebron

“Als alles om me heen een chaos is, zoek ik een rustig plekje op. Er zijn allerlei boeken geschreven over hoe je naar jezelf moet luisteren, maar ik luisterde dan naar een persoon: Nelson Mandela. Als ik het echt even niet meer wist, snelde ik naar Zuid-Afrika, naar hem. Hij klaagde nooit. Zijn oneindige liefde, zijn aardigheid… Zelfs als hij iemand niet aardig vond, zou hij het nooit laten merken. Hij is een grote les voor mij, ook vandaag nog.”

Bron: ELLE uk | Beeld: Bsr Agency, Instagram Naomi Campbell

Laatste nieuws