Vrouw neemt op bizarre manier wraak op ex

Helaas eindigt niet elke relatie happily ever after.

Lees ook

Helaas eindigt niet elke relatie happily ever after. En als een relatie dan op de klippen loopt, kan het ook zomaar zijn dat jij en je ex écht niet meer door één deur kunnen. Een vrouw in China liet echter op een wel heel bijzondere manier weten dat ze niks meer met haar ex te maken wilde hebben. 

De Chinese dame heeft namelijk 1000 kilo uien voor het appartementencomplex van haar ex-vriend laten storten. ”Ik heb drie dagen lang gehuild, nu is het jouw beurt”, luidde de boodschap. 

Dumpen

Het bedrijf dat de uien moest bezorgen, was naar verluidt vier uur lang bezig met het dumpen van de lading. “Neem geen contact op met de ontvanger, maar dump de uien gewoon bij de voordeur”, kreeg het mee als opdracht.

Lokale media zochten al gauw contact op met de man in kwestie, die hen vertelde dat hij het had uitgemaakt met zijn vriendin vanwege haar overdreven gedrag. “Ze bleef iedereen maar vertellen dat ik geen traan gelaten had. Ben ik een slecht persoon omdat ik simpelweg niet huil?” aldus de ex.

Stank

De buren van de ongelukkige man waren in ieder geval niet blij met de hoeveelheid uien in hun appartementencomplex. “Ik weet niet of haar vriendje heeft gehuild, maar ik zeker wel! Het hele gebouw stinkt naar ui…” aldus een buurvrouw.

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook