Prins Charles verklapt leuk detail over de bruiloft van William & Kate

Prins Charles verklapt iets over de royal wedding van William & Kate dat je sowieso nog niet wist!

Prins Charles verklapt iets over de royal wedding van William & Kate dat je sowieso nog niet wist! 

Onlangs gaf prins Charles een interview aan de Britse radiozender Classic FM. Hij vertelde hierin uitgebreid over zijn eigen passie voor klassieke muziek. Ook liet hij weten dat zijn kennis over het muziekgenre goed van pas kwam op de speciale dag van zijn oudste zoon. 

DJ Charles?

“Ik hou ervan om interessante muziek uit te zoeken voor speciale gelegenheden. Met name voor bruiloften, als mensen dat willen natuurlijk,” vertelde Charles. “Mijn oudste zoon vond het prima dat ik een paar muziekstukken aanraadde voor de bruiloft.” Hij gaat verder: “Ik hoop dat mensen ervan genoten hebben. Ik in ieder geval wel.” Nu weet je dus bij wie je terecht kunt als je nog op zoek bent naar een afspeellijst voor je ceremonie. 

Geïnspireerd door oma Elizabeth

In het interview liet de prins ook weten dat hij zijn liefde voor muziek heeft van zijn oma, de voormalige koningin Elizabeth. “Mijn oma draaide heel veel muziek, dus daar heb ik zeker wat opgepikt. Maar de eerste echte herinnering die ik heb aan klassieke muziek, is die keer dat mijn oma me meenam naar een balletoptreden in Covent Garden toen ik een jaar of zeven was. Ik zal dat moment nooit vergeten, het heeft me enorm geïnspireerd.” 

Bron: Hello Magazine | Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws