Van rode wijn tot zombieseries: dit zijn de guilty pleasures van de royals

Één ding is duidelijk: wij zitten he-le-maal op een lijn met Meghan.

Lees ook

Je kunt het je soms misschien lastig voorstellen, maar je hebt meer gemeen met de royals dan je denkt! Echt waar, het zijn net mensen. We zetten een aantal opmerkelijke guilty pleasures voor je op een rijtje. 

Beyoncé

Zelf zouden we queen B niet snel bestempelen tot guilty pleasure, maar als je een royal bent werkt dat waarschijnlijk anders. Dat weerhield prinses Eugenie er overigens niet van om een concert van Beyoncé en Jay-Z bij te wonen toen het stel optrad in Londen. Leuk detail: ze ging naar het concert met de broer van Kate, James Middleton, en samen stonden ze het hele concert vooraan te dansen en te zingen.

Bron: iStock

Chocolade

Prins William maakt er geen geheim van dat hij een echte zoetekauw is. Het was bijvoorbeeld ook zijn idee om chocoladecake te serveren op zijn bruiloft. Ook heeft Kate tijdens een video call met schoolkinderen verklapt dat geen paasei veilig is voor haar man. Hij is overigens niet de enige royal die de hemelse lekkernij niet kan weerstaan. Ook zijn moeder is er gek op. Darren McGrady, een voormalige chef van de royal family liet aan Hello Magazine weten dat koningin Elizabeth een echte chocoholic is. William maakte dus geen schijn van kans tegen het bruine goud. 

The Walking Dead

Waar William en Kate dol zijn op Game of Thrones, gaat prinses Eugenie veel liever voor een goede zombieserie. Ze liet in 2016 aan Harper’s Bazaar weten dat zij en haar man Jack Brooksbank verslaafd waren aan The Walking Dead. “We kijken het bijna iedere avond samen.” 

Bron: iStock

Indiase curry take-away

In een interview met BBC Radio 1 verklapte Kate dat ze het liefst Indiase curry bestelt. Ze voegde eraan toe dat ze wel in haar eentje van de curry moet genieten omdat William niet van pittig eten houdt. Als je je nu afvraagt hoe zo’n bestelling aan de deur van een paleis er precies uitziet, moeten we je teleurstellen. Kate liet namelijk weten dat het eten meestal afgehaald wordt. “Niet door onszelf natuurlijk,” grapte de hertogin. 

Linkin Park

Prins William is niet voor een gat te vangen. Naast zijn, voor de hand liggende, obsessie voor chocolade, houdt hij er ook interessantere voorkeuren op na. Zoals een liefde voor de Amerikaanse rockband Linkin Park. Zie je de prins al headbangend door het paleis gaan?

Bron: iStock

Rode wijn

Een verrassing is het niet, maar de guilty pleasure van Meghan Markle is rode wijn. Naast haar favoriet Tignanello is ze ook dol op Franse Cabernet, Argentijnse Malbec (net als koningin Máxima) en Pinot Noir uit Oregon. 

Bron: Hello Magazine | Beeld: Getty Images, iStock

Laatste nieuws

Zie ook