Met dít beautydrankje krijg jij een natuurlijke facelift

Geef eens eerlijk toe: sta jij ook wel eens rimpels glad te strijken voor de spiegel? Of je wangen richting je oren te trekken voor een strakkere kaaklijn?

Lees ook

Vergeet plastische chirurgie, botox of fillers. Je hebt geen spuitjes en scalpels nodig om er jaren jonger uit te zien, want dit collageendrankje geeft je een natuurlijke facelift. Ja, echt!

Geef eens eerlijk toe: sta jij ook wel eens rimpels glad te strijken voor de spiegel? Of je wangen richting je oren te trekken voor een strakkere kaaklijn?

Boost

Na je 25ste levensjaar neemt de collageenproductie in het lijf af. Dit uit zich in – helaas! – fijne lijntjes, rimpels, dehydratatie en volumeverlies van de huid. Smeren met de juiste crèmes zal je huid zeker waarderen, maar uiteindelijk heeft je gezicht een grotere boost nodig. En nee, daarvoor hoef je dan echt niet naar de plastisch chirurg.

Heel natuurlijk

Gelukkig kun je ook op een natuurlijke manier aan je uiterlijk en lichaam werken. Hoe? Dankzij collageendrankjes. Een crème dringt niet goed door in de diepere lagen van de huid, maar een vloeibaar supplement wordt veel beter opgenomen en komt daar waar het nodig is.

Wat doet Collageen?

Even wat feitjes op een rij. Want collageensupplementen zijn niet alleen goed voor een natuurlijke facelift. Ze:

  • verminderen rimpels, cellulite en striae.
  • geven haar en nagels een boost.
  • versterken kraakbeen, gewrichten en botten.
  • verbeteren de darmflora, waardoor huidproblemen zoals rosacea, psoriasis en acne kunnen verbeteren.

Skin Collagen

Wil jij jouw beautyroutine deze zomer een goede upgrade geven? Dan is de collageenkuur van Skin Collagen iets voor jou. Daarin zit viscollageen, een type 1 collageen dat identiek is aan het collageen in onze botten en huid.

Je gebruikt het beautydrankje in een kuurvorm van 60 dagen. Daarna dien je het collageenniveau te onderhouden met 3-6 flesjes per week gedurende 4 maanden. Dit supplement is suiker-, gluten- en lactosevrij. Te koop als losse kuur of als abonnement vanaf € 56,70 per maand.

80% zag al na 21 dagen verschil

84% van de gebruikers is zeer tevreden over het resultaat

Daarvan zou 91% Skin Collagen aanraden

Before & After

Dit interne onderzoek is uitgevoerd bij Skin Collagen gebruikers in de leeftijd van 35-65 jaar. De voor en na foto’s zijn tot stand gekomen in 0 tot 96 dagen door middel van professionele huidanalyse apparatuur. Behaalde resultaten kunnen per persoon verschillen.

Beau Monde Korting!

Omdat Beau Monde al haar lezeressen een rimpelvrij (en gezond) leven gunt, mogen we maar liefst 10% introductiekorting geven op Skin Collagen collageendrankjes van SUPP24.

Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de code Beaumonde10.

Deze advertorial is in samenwerking met SUPP24 geschreven.

Beeld: SUPP24, Openingsbeeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook