Dit zijn de 6 vrouwen die het hart van William veroverden vóór Kate

Prins William en Kate Middleton worden al járenlang aan elkaar gekoppeld, maar ook vóórdat Kate om de hoek kwam lopen, heeft Wills wat liefjes gehad.

Lees ook

Prins William en Kate Middleton worden al járenlang aan elkaar gekoppeld, maar ook vóórdat Kate om de hoek kwam kijken, heeft Wills wat liefjes gehad.

Rose Farquhar

Rose ontmoette de 18-jarige prins tijdens een potje polo. De relatie was kort en niemand had sowieso verwacht dat het wat zou worden. Toch werd Rose als Williams 'eerste serieuze vriendin' beschouwt. Ze bleven na de breuk nog steeds vrienden. Ook is Rose bevriend met prins Harry.

De ex van de prins blijkt een natuurlijk zangtalent en deed in 2016 een poging tot The Voice UK. Zie hierboven haar auditie.

Jecca Craig

In 2001 werd de Britse prins tijdens zijn tussenjaar gelinkt aan Jecca. En deze vlam behoort waarschijnlijk tot de meest ingewikkelde op de lijst. De liefde hield niet lang stand, toch bleven de twee vrienden. In 2014 kwam ze nog even in beeld, zij en William gingen met een gezelschap naar Spanje voor een vakantie om er te jagen. Velen vonden het vreemd aangezien het gerucht ging dat Jecca de oorzaak was van de breuk van Kate en William in 2007 vanwege zijn gevoelens voor haar. Toch koos hij voor Kate.

Olivia Hunt

Olivia was de 'voorloper' van Kate. Eerstgenoemde leerde William kennen op St Andrews University (waar William en Kate elkaar leerden kennen dus) maar Olivia werd gauw aan de kant gezet toen de prins Kate leerde kennen. Olivia is bevriend met zowel William als Kate. Klik op deze link voor een foto van Olivia.

Carly Massy Birch

Carly en William waren tijdens het eerste semester op St Andrews een stelletje. De prins ging zelfs meerdere malen bij Carly thuis eten, met heur familie incluis. Hier vind je een foto van Carly en de prins samen.

Arabella Musgrave

Arabella en William dateten kort in 2001 na een ontmoeting op een feestje. Hun romantiek stopte toen William vertrok om naar de University of St. Andrews in Schotland te gaan. De twee vonden destijds een langeafstandsrelatie het proberen niet waard en zetten een punt achter de relatie. Arabella werd uitgenodigd voor de bruiloft van Wills en Kate. No hard feelings, right?

Dit bericht bekijken op Instagram

👸🏼

Een bericht gedeeld door Bella Musgrave (@bellamusgrave) op

Davina Duckworth-Chad

In de zomer van 1999 gingen de twee op een cruise op de Egeïsche zee. Het werd 'de liefdesboot' van de prins genoemd, maar beiden zeiden dat het tripje niks serieus voorstelde #auch. De twee bleven vrienden en Davina kreeg zelfs een uitnodiging voor de royal wedding in 2011. Nog een feitje: Davina en William zijn technisch verwant. Haar moeder was een achternichtje van prinses Diana. Klik hier voor een glimp van het ex royal liefje.

Laatste nieuws

Zie ook