Sandra ‘Masmeijer’ is tot over haar oren verliefd op een andere man

Ooit leidde ze een glamourleven met snelle auto's, dure designerkleding en een luxe villa. Maar sinds 2014 staat Sandra's leven volledig op zijn kop.

Lees ook

Ooit leidde ze een glamourleven met snelle auto's, dure designerkleding en een luxe villa. Maar sinds 2014 staat Sandra's leven volledig op zijn kop. Sandra's ex en oud-presentator Franks Masmeijer zit voor negen jaar achter slot en grendel vanwege zijn betrokkenheid bij een 'bananen'-drugssmokkel.

Hoewel Frank stille hoop houdt op een verzoening met zijn ex-vrouw, komt hij nu van een koude kermis thuis. Sandra heeft altijd geroepen dat haar deur wagenwijd openstond, mocht Frank weer op vrije voeten komen. “Hij is toch de vader van mijn kinderen”, aldus de ex van Frank. Maar sinds kort lijkt er verandering te zijn gekomen in die zaak, want Sandra is namelijk tot heur oren verliefd op een andere man. En het is de Antwerpse Steven Cnudde die het hart van Sandra sneller laat kloppen.

Een vriendin vertelt: “Ondanks het corona-virus is Sandra helemaal in de wolken. Ze is zó gelukkig met Steven. Die twee zijn echt voor elkaar gemaakt, ze hebben de grootste lol samen én zijn ook nog eens een prachtig stel om te zien. Ze kenden elkaar al, want Steven is de eigenaar van de winkel waar Sandra werkt. Maar sinds begin april hebben ze een relatie. Het werd tijd dat zij een goede man treft, die zijn hart op de juiste plek heeft.”

Gevangenisstraf

Vanwege een betrokkenheid bij een 'bananen'-drugssmokkel was het snel gedaan met het 'vrije leventje' van Masmeijer. Er werd in 2014 467 kilo cocaïne gevonden in een lading bananen uit Zuid-Amerika. Hij ontkende jarenlang iets met de zaak te maken hebben, maar later gaf hij toe dat hij een 'beperkte' rol had. Hiervoor werd hij in 2017 veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar. Tot hij een jaar later ineens een bekentenis aflegde. Midden 2019 kreeg hij zijn definitieve straf te horen. Hij kreeg één jaar erbij en mag in plaats van 40.000, 90.000 euro betalen.

‘Altijd blijven steunen’

Ondanks dat de twee in 2017 uit elkaar gingen, betekent dat niet dat Sandra niks met Frank te maken wil hebben. Integendeel. “Ik zal hem altijd blijven steunen, daar is vandaag niks aan veranderd,” aldus Sandra op de dag van de rechtszaak tegen Shownieuws. De twee waren 27 jaar getrouwd.

Bron: Weekend Online, Story, Beau Monde | Beeld: Edwin Janssen (openingsbeeld), Bsr Agency

Laatste nieuws

Zie ook