Handig: Deze fashionable hack rekent af met oorpijn door mondkapjes

De eerste week waarin het dragen van een mondkapje verplicht was in het OV is inmiddels achter de rug. Maar hoe fashionable je masker ook is, het kan je oren flink irriteren.

Lees ook

De eerste week waarin het dragen van een mondkapje verplicht was in het OV is inmiddels achter de rug. Maar hoe fashionable je masker ook is, je hebt inmiddels vast ondervonden dat het je oren behoorlijk kan irriteren.

De afgelopen tijd werd het internet al overspoeld met hacks om het draagcomfort van je mondkapje te vergroten, maar je wilt er natuurlijk ook nog wel een beetje fashionable bijlopen. En dat is veel simpeler dan je had verwacht. Het enige wat je ervoor nodig hebt, zijn twee van je favoriete haarclips. 

Haar hack

De Amerikaanse haarstylist Olivia Smalley staat bekend om haar slimme hair hacks en ook voor mondkapjes heeft ze dé oplossing. Maak de elastieken simpelweg niet vast achter je oren, maar met clips in je haar. Je kunt je haar los dragen, maar het staat ook erg leuk met een messy lage knot à la Meghan

Handige tutorial

Check de videotutorial hieronder zodat je vanaf nu in de trein of de bus kunt zitten zonder dat je het gevoel hebt dat je oren afsterven.

Bron: Glamour UK | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook