Gravin Eloise vertelt op Instagram over onzekerheden, vriendjes en toekomstplannen

Gravin Eloise, de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft vragen van volgers beantwoord via Instagram.

Lees ook

Tijdens een vragenrondje op Instagram heeft Eloise een aantal vragen beantwoord over haar studieplannen, haar onzekerheden en haar rol als gravin.

Op de vraag of ze een vriendje heeft, antwoordt de gravin kort maar krachtig: “Nope haha.”

Toekomstplannen

Ook laat Eloise, die vorige maand haar middelbareschooldiploma heeft behaald, weten dat ze zich heeft ingeschreven voor de hotelschool. “Ik wil iets met management doen en dan in een hotel”, antwoordt ze op de vraag wat haar droombaan is. Shoppen doet de gravin het liefst tweedehands, maar ook veel bij Zaful, Shein en Subdued

Dit bericht bekijken op Instagram

smiling really is the best medicine

Een bericht gedeeld door ELOISE ⚡️⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje) op

Perfect op je eigen manier

De dochter van prins Constantijn krijgt veel complimenten, maar op de vraag of ze weleens onzeker is, vertelt ze openhartig: “Tuurlijk, ik denk dat iedereen dat wel heeft. Maar je moet je er niet zo gek over maken, want het is uiteindelijk alleen maar vervelend voor jezelf. Weet dat je perfect bent op je eigen manier.” 

Geen controle

Voor mensen die alleen maar bevriend met haar willen zijn vanwege haar familie, heeft de gravin echt geen tijd. “Is echt vervelend. Blokkeren die handel”, reageert ze. Constantijn en Laurentien controleren volgens haar verder niet wat Eloise online zet. “Maar,” schrijft ze, “Ik let zelf wel op wat ik post.”

Bron: Instagram | Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook