Opnieuw een heftige tegenslag voor Marco Borsato

2020 is niet het jaar voor Marco Borsato. Hij heeft opnieuw een grote klap te verwerken gekregen.

Lees ook

2020 is niet het jaar voor Marco Borsato. Hij heeft opnieuw een grote klap te verwerken gekregen. Er zou namelijk een inbraak zijn gepleegd in het huis van zijn moeder Mary Borsato, waar Marco momenteel verblijft. Dit nieuws meldt het weekblad Weekend.

De dieven zouden een grote buit hebben meegenomen, waaronder kostbare sieraden van Mary en de cameraspullen van Marco. En dat is een extra klap voor hem, want na de aankondiging van zijn scheiding van Leontine heeft hij zich voornamelijk gestort op fotografie. Marco en Mary hebben zelf nog niet gereageerd op het nieuws over de inbraak.

Ook goed nieuws

Er is overigens ook goed nieuws voor Marco. Weekblad Story weet namelijk dat Marco onlangs een prachtig appartement op de kop heeft getikt in zijn geboortestad Alkmaar. Er moet nog een hoop verbouwd worden aan het appartement dat meer dan 180m2 groot zou zijn, daarom woont Marco tijdelijk bij zijn moeder. Een buurman zegt hierover tegen Weekend: “Wij moesten wel lachen om al die wilde verhalen over de Malediven, terwijl hij gewoon hier in de logeerkamer van Mary slaapt.”

Bron: Weekend, Story | Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook