Ex-vriend Rachel Hazes van oplichting beschuldigd

Rachel Hazes was tot over haar oren verliefd op nieuwe liefde Mike, totdat begin deze maand bekend werd dat de romance alweer voorbij was.

Lees ook

Rachel Hazes was tot over haar oren verliefd op nieuwe liefde Mike, totdat begin deze maand bekend werd dat de romance alweer voorbij was. De reden hield Rachel voor zichzelf. Wel gaan er inmiddels de wildste verhalen over haar ex rond.

Zo zouden er twee exen van Rachels ex uit de school zijn geklapt tegenover Story. Een van hen zou begin dit jaar nog een relatie met hem hebben gehad, terwijl hij toen ook al een relatie had met Rachel.

Oplichting

En dat blijkt niet het enige. Ook beweert ze dat hij haar voor 7000 euro heeft opgelicht. Zo zou hij dringend geld nodig hebben. “In totaal heb ik hem 9000 euro geleend, waar hij begin dit jaar 2000 euro van heeft terugbetaald.” Ook bij zijn andere ex zou hij een zogenaamde lening hebben afgesloten. “Hij zou mij elke maand 215 euro betalen, maar dat heb ik maar een keer gezien. Vervolgens verdween hij van de ene op de andere dag uit mijn leven.”

Reactie

Een van de twee exen heeft nu advocaat Peter Plasman in de arm genomen. Hij laat aan RTL Boulevard weten dat er een brief naar Rachel is verstuurd. Zij heeft via haar management laten weten op de hoogte te zijn, maar niet te willen reageren op de hele kwestie. 

Bron: GRAZIA | Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook