Aha! Waarom Meghan Markle altijd te grote schoenen draagt

Ook verklappen we de favoriete schoen van de hertogin én waar je de dingen kunt shoppen!

Meghan Markle ziet er altijd uit om door een ringetje te halenHierom waren wij ook verbaasd toen we opmerkten dat de hertogin van Sussex haar hakken altijd een maatje of twee te groot lijkt te dragen. Waarom ze hier voor kiest? Wij hebben het antwoord.

Mode-expert Harriet Davey vertelt aan The Sun dat er een goede reden is voor de slecht-passende schoenen van Meghan. “Beroemdheden kiezen vaak voor een maat groter, of zelfs twee maten, wanneer ze naar de rode loper of een evenement gaan. Dit doen ze om blaren te vermijden. Er is niets erger dan oncomfortabele schoenen en wanneer bekendheden als Meghan een lange tijd high heels dragen, kunnen hun voeten opzwellen.”

De Truc

Oké, klinkt logisch, we've all been there. Blaren van hier tot Tokio na een avondje stappen. Maar het kan toch haast niet dat Meghan comfortabel loopt in veel te grote schoenen? Daar is volgens Harriet een trucje voor. “Dé truc is om de punt van de schoen op te vullen met bijvoorbeeld een tissue of watje.” Aha, zo doet Meghan dat dus! 

De schoenen van het Italiaanse schoenenmerk Aquazurra zijn favoriet bij de hertogin. Ze droeg Aquazurra's tijdens haar bruiloft in mei 2018 en naar veel andere evenementen. Vooral deze Deneuve hak (zie het grijze exemplaar hierboven) valt bij Meg in de smaak. Het zijn zwarte hakken met een tien centimeter lange stiletto. De hak heeft een elegant design en is verkrijgbaar via deze link.

Mochten pumps niet echt je ding zijn, is hetzelfde ontwerp te bestellen in een ballerina én in een sandaal met hakken.

Bron: The Sun, Marie Claire | Beeld: Bsr Agency

Laatste nieuws