5x geheimen onthuld van een 5-sterren hotelbed

De meesten van ons, Beau Monde's, omschrijven een nacht in een vijfsterrenhotelbed als de ultieme slaapervaring. Een bed zo comfortabel dat je er niet meer uit wilt. Dus wat is het geheim?

Lees ook

De meesten van ons Beau Monde's omschrijven een nacht in een vijfsterrenhotelbed als de ultieme slaapervaring. Een bed zo comfortabel dat je er niet meer uit wilt. Dus wat is het geheim? De waarheid is dat het niet alleen de lakens of het matras zijn. Elke laag van deze hotelbedden is groter, zachter en gedenkwaardiger. Als je deze magische nachtrust thuis wilt creëren, lees dan verder.

Extra groot bed

Het eerste wat opvalt in luxe hotelkamers is het bed. Poef, daar is het, een super kingsize bed met een extra dikke matras van 30 cm of zelfs meer. Boven op deze matrassen vind je een superzacht verenbed als extra laag comfort. Het dekbed is extra breed en om de beleving compleet te maken, is er een verbazingwekkend aantal kussens voor een ultra-luxueus resultaat.

Benieuwd naar het Pulitzer Bed? Neem een kijkje in de online shop van Pulitzer en schaf het volledige Pulitzer-bed van DOUXE (of slechts een paar items voor een goede nachtrust) aan voor de ultieme ervaring.

Waarom slapen als je kunt drijven?

Heb je ooit iemand horen zeggen: 'Dit bed is te zacht'? Een superieure matras in je slaapkamer is essentieel voor een goede nachtrust, maar zelfs de beste matrassen kunnen worden geüpgraded. Om je slaapervaring nog gedenkwaardiger te maken kan een verenbed worden toegevoegd. Het luxueuze dons zorgt voor een authentieke hotelbed-ervaring.

Hemels witte lakens

Niets voelt meer aan als een hotelbed dan pas gewassen katoenen lakens, opgemaakt met perfectie, en met een heerlijke turn-down service versnapering op het kussen. Het is heel eenvoudig om dit na te bootsen in je eigen slaapkamer. Trakteer jezelf op lakens van 100% katoen met percale gewoven draad. De hoge draaddichtheid zorgt voor het zachte en subtiele gevoel dat kenmerkend is voor hotellakens.

Streef voor de sterren en ga voor de hemels witte Pulitzer Egyptian Cotton lakens van DOUXE. De satijnbinding creëert een zijdezacht gevoel dat luxe van vijf sterren ademt.

Het beste donsje

Voor dat ultrazachte, echt hemelse hotelbedgevoel, draait het allemaal om een extra donzig dekbed. 100% donzen dekbedden zijn luchtig en licht, maar houden je comfortabel warm. Zoek naar een inzetstuk dat 2 centimeter breder en langer is dan je dekbedovertrek voor een ultra-luxe resultaat.

Het kussenmenu alstublieft

Less is more, alleen geldt dit niet voor kussens. Voor de ultieme kussen ervaring kan je bed het beste worden uitgerust met twee tot vier donzen kussens, twee vezels kussens en twee lichaams- of leeskussens. Maar daar houdt het niet op. Hotelkussens zijn breder, met 90cm of zelfs 100cm breed als standaard. Deze kussens zien er niet alleen beter uit, ze zijn ook luxer omdat ze de hele breedte van het bed beslaan.

Beeld: Pulitzer, DOUXE

Laatste nieuws

Zie ook