Glamour Weekendtips van de Redactie

Fijns en moois op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en (beperkt) erop uitgaan. Zo maak je er het beste van met een snufje glamour.

Lees ook

Fijns en moois op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en (beperkt) erop uitgaan. Zo maak je er het beste van met een snufje glamour.

Wie is zij?

De makers van ‘La casa de papel’ komen met thrillerserie ‘The pier’. Het verhaal: het leven van architecte Alexandra staat op zijn kop als haar man dood wordt aangetroffen op een pier bij Valencia. Zelfmoord? Slechts een paar uur eerder maakten Alexandra en Oscar nog toekomstplannen. Dan ontdekt ze dat Oscar-lief nog een leven had met een andere vrouw, Veronica. Wie is zij? En wie wás de man eigenlijk die Alexandra 15 jaar liefhad? Nu te zien op lumiereseries.com (of op dvd voor € 24,99)

Glamping

De Nederlandse festivalproducent The Good Guyz komt deze zomer met Laguna Beach Family Camp & Surf; een actieve familievakantie in eigen land. In samenwerking met ondernemers uit de activiteiten-, cultuur- en horecabranche is in Camperduin een pop-up surfdorp ontstaan waar van 3 juli t/m 23 augustus gezinnen met kinderen tot 16 jaar in eigen land op zomervakantie kunnen. Reserveren kan nu via www.lagunabeach.nu

Een man voor Gaby

Daten is weten! Ons favo sexy blondje, Gaby Blaaser, heeft haar hart (weer) uit de vriezer gehaald en is klaar voor een nieuwe man in haar leven. Met achttien vrijgezelle heren vertrok ze naar Zuid-Afrika om hen daar beter te leren kennen. Grote vraag: welke knapperd staat er naast La Blaaser na de laatste rozenceremonie? Onder de bezielende leiding van Rick Brandsteder. Nu te zien op Videoland

Bron: Sandra ten Brink | Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook