Onthullend boek over Meghan maakt de tongen los

De hertogin van Sussex zou zich op het feestje van schoonvader, prins Charles, giga misdragen hebben...

Lees ook

Het boek Meghan and Harry: The Real Story ligt pas donderdag in de schappen, maar hij maakt nu al de tongen los. Je weet niet wat je leest: hier een paar delen die al zijn uitgelekt.

Voordat auteur Lady Colin Campbell met haar verhaal begint zegt ze: “Ik weet hoeveel hoop de koninklijke familie had dat Meghan een succes zou worden. Ook ik supporterde haar. En omdat ik Jamaicaanse ben, was ik ook emotioneel betrokken. Zowat iedereen die ik ken – inclusief mijn koninklijke vrienden en de aristocraten – wilden dat Meghan een succes zou worden. Maar het werd al snel duidelijk dat het niet zo vlot en positief zou gaan als iedereen gehoopt had.”

Lady Colin Campbell

Feestje van Charles

De hertogin van Sussex zou zich op het feestje van schoonvader, prins Charles, giga misdragen hebben, “ze gedroeg zich als een klein kind”. Zodra ze op de foto werd gezet, schijnt ze gevraagd te hebben of ze naar huis mocht. Want? Ze vond er allemaal niet zoveel aan. Oh dear… “We waren allemaal in shock. Het was een duidelijke waarschuwing dat Meghan zich niet zo goed ging aanpassen als we allemaal gehoopt hadden”, schrijft Lady Campbell.

‘Ze heeft zichzelf opgeblazen’

Campbell doet er nog een schepje bovenop: “Zij is even geschikt voor het koninklijke leven als Angelina Jolie geschikt is om competitief te gaan boksen. Ze heeft zichzelf opgeblazen tot boven haar natuurlijke niveau. Omdat ze altijd al een ster wilde zijn, heeft ze de neiging om te overdrijven. Haar hele leven is een act.” Maar ook de Britse prins krijgt een sneer: “Harry had slimmer moeten zijn. Die onzin dat ze in het begin niets over hem wist…” Ook denkt ze dat de kans zeer groot is dat Het Mooie Huwelijk van de Sussex'jes al snel stukloopt: “Ik geef ze niet meer dan een jaar.”

Volgens de schrijfster is alles wat Meghan doet een plan om zo snel mogelijk te breken met alles wat te maken heeft met de koninklijke familie. En ze suggereert dat Meghan politieke ambities heeft in Amerika; zo zou ze maar al te graag zichzelf kandidaat willen stellen als President, als we Lady Campbell mogen geloven. ”Ik denk dat alles wat ze doet – de koninklijke familie achterlaten en terug naar Californië verhuizen – deel uitmaakt van haar plan. En ze neemt Harry met zich mee.”

Het boek Meghan and Harry: The Real Story ligt vanaf donderdag in de winkels.

Bron: Meghan & Harry: The Real Story, Tatler, Story | Beeld: Bsr Agency

Laatste nieuws

Zie ook