Zo kun je de kleding van Carice van Houten shoppen!

Carice haar stijl is te omschrijven als kleurrijk en eclectic.

Lees ook

Carice van Houten, bekend van haar rol als Melisandre in Game of Thrones en veelvuldig Gouden Kalf winnares, verkoopt haar waanzinnige garderobe online op The Next Closet. 

“Ik heb sokken van toen ik nog achttien was, ben echt een hoarder wat dat betreft”, vertelt Carice met een glimlach. Kasten vol met de allermooiste designer pieces kun je vinden bij Carice van Houten thuis. De items van Carice bekijken? Je shopt ze via deze link.

Carice haar stijl

Carice haar stijl is te omschrijven als kleurrijk en eclectic. Ze geeft toe vorig jaar, tegen haar verwachting in, een grote Gucci-tic te hebben ontwikkeld. The Vampire’s Wife, Batsheva en Ronald van der Kemp zijn ook favoriet. Dit is terug te zien in een mix van lange jurken, blouses met pofmouwen, ruffles en blazers met power schouders.

Bucketlist

“Het was ontzettend leuk om deze shoot en interview bij Carice thuis te doen. Ze is zo natuurlijk en heel droog qua humor”, vertelt Thalita van Ogtrop, founder van The Next Closet. “Het kwam allemaal door een introductie van haar goede vriendin en actrice Halina Reijn met wie wij ook een succesvolle Closet verkoop hebben gedaan. Carice staat al sinds de oprichting van The Next Closet op onze bucketlist… dus wij grepen deze introductie met beide handen aan. Wat gaaf om te merken is dat vrouwen zoals Carice van Houten en Halina Reijn, die eerlijk toegeven dat ze totaal koopverslaafd waren, nu bewuster nadenken over hoe ze consumeren. Ze willen echt hun steentje bijdragen door zelf minder te kopen, en meer te focussen op investment pieces. Daarnaast helpen ze graag de ‘tweedehands beweging’ door hun fashion items een tweede leven te geven en dit te promoten.”

The Next Closet is dé duurzame marktplaats voor tweedehands designer fashion in de Benelux. Opgericht in 2013 door Thalita van Ogtrop en Lieke Pijpers, met als doel om tweedehands kleding mainstream te maken. De missie is de mode-industrie te verduurzamen door mensen te inspireren om te investeren in kwaliteit en hergebruik.
Styling: Marcella Cazzato

Beeld: Lidian van Megen

Laatste nieuws

Zie ook