Oh dear: Nadège zorgt voor drama in Chateau Meiland

De familie Meiland heeft z'n vaste huishoudster Nadège aan de kant gezet.

Lees ook

Hebben Martien en Erica het aan de stok met hun trouwe en lieve schoonmaakster Nadège? Wel als we haar Facebookpagina moeten geloven.

De familie Meiland heeft z'n vaste huishoudster Nadège aan de kant gezet. Volgens Nadège, die in het Franse chateau van het gezin werkte, is er afscheid van haar genomen omdat ze 'niets deed'.

Achter de schermen

En als we haar bericht op Facebook mogen geloven, zijn de Meilandjes een stuk minder leuk dan ze zich voordoen. “Ze zijn zeer ongevoelig en zijn een stuk minder gezellig achter de schermen dan wanneer je ze ziet op televisie”, schrijft een aangeslagen Nadège. “Het enige positieve is dat ze mijn salaris betalen tot aan het einde van mijn contract, dat wil zeggen: eind augustus. In tegenstelling tot wat ze zeggen, zijn het mensen die geen gevoelens hebben. Je weet niet wat er zich achter gesloten deuren afspeelt”, aldus Nadège.

Reactie

Kasteelheer Martien heeft inmiddels ook lucht gekregen van de beschuldigingen en reageert: “Dat is helemaal niet waar. We hebben haar zelfs nog een parketvloer voor haar huis cadeau gedaan, dus ik vind het wel spijtig dat ze nu zo naar praat. Ik kan niet elke werknemer meenemen naar Nederland. En dat vind ik ook jammer!”

Teleurgesteld

Hoewel het een fantastisch stel is om samen naar te kijken, weten we nog niet zeker of dit met een wijntje en een dikke knuffel opgelost kan worden. Tegenover Shownieuws zegt Nadège geen behoefte meer te hebben aan contact met het gezin. “Ik vond de familie er leuk, en ik heb ook veel respect voor ze. Maar ik ben zeer teleurgesteld en vooral in Martien, omdat ik van hem hou.” To be continued

Bron: Story, Shownieuws | Beeld: Chateau Meiland

Laatste nieuws

Zie ook