4X levende kunstwerken: ‘Ik heb al 780 cosmetische behandelingen ondergaan’

Hoeveel verband en pleisters kun je nodig hebben in één leven?

Lees ook

Een spuitje hier en een knipje daar moet kunnen, maar sommige Rupsjes Nooitgenoeg maken het wel héél bont. Hoeveel verband en pleisters kun je nodig hebben in één leven?

Wannabe Kardashian

Als je tachtig cosmetische ingrepen laat doen in obscure klinieken, wil er wel eens wat misgaan. Bij Jordan James Park, vastbesloten eruit te zien als Kim Kardashian, werden in een Turkse kliniek borst- in plaats van bil-implantaten geplaatst in z’n booty. “Kan gebeuren,” aldus Jordan. Zo’n 140.000 euro heeft de 28-jarige Brit al uitgegeven. “Maar dat gaat meer worden, want ik lijk nog niet echt op Kim.”

Dit bericht bekijken op Instagram

She ain’t ME though….🤭🙃

Een bericht gedeeld door 💋💉Jordan James Parke💉💋 (@jordanjamesparke) op

Ken wordt Barbie

Braziliaanse Rodrigo Alves (36), die tientallen cosmetische ingrepen onderging om zo veel mogelijk op Barbies vriend Ken te lijken, waaronder elf aan zijn neus, is net klaar met zijn grootste transitie: die tot vrouw. Rodrigo/Roddy: “Mijn borsten heb ik in Turkije laten doen. Ik kan nu eindelijk mezelf zijn. De operaties zullen wel altijd blijven, ik ben en blijf een perfectionist.”

Wereldcup

Lacey Wildd (51) heeft twee Braziliaanse billiften gehad, een handvol tummy tucks en twaalf lipvergrotingen, maar staat vooral bekend als de vrouw die het vaakst aan haar borsten liet sleutelen. Negentien keer werden ‘de dames’ vergroot, de eerste keer toen Lacey 24 was. “Ik was platter dan de snelweg en wist zeker dat grote boobs me zelfvertrouwen zouden geven,” zegt de Amerikaanse. “Ik rust niet voor ik mijn ideaal heb: cup Q.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Beautiful day in #EastPeoria

Een bericht gedeeld door LACEY WILDD (@lacey_wildd) op

Levend kunstwerk

De 39-jarige New Yorkse Justin Jedlica, die op zijn zeventiende ‘klein’ begon met een nosejob, heeft 780 cosmetische behandelingen ondergaan, waarvan er 170 vallen in de categorie ‘moet onder verdoving’. Meest opvallend: de rugspieren die hij in 2017 voor 18.000 euro liet zetten. (Nee, wij wisten ook niet dat dit kon!) Justin: “Ik ben een pionier, een creatief kunstwerk. Ik ben het ademende bewijs dat het leven maakbaar is.”

Bron: Sandra ten Brink | Beeld: Bsr Agency, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook